За нас

Последвайте ни във Facebook

sideblock

BLESSED е търговска марка на Blessed GT Ltd. Създадена през 2014 година, компанията е арт проект на дизайнера Галина Ташева за ръчно изработени ексклузивни бижута от полускъпоценни и скъпоценни камъни.

Нашата цел е създаване на малки серии и уникати, с които да предложим индивидуалност на всеки клиент. Подбираме само най-висок клас (от ААА++ до АААААА+) камъни с нестандартни форми и размери, които ни отличават от масовата и станала модерна в последните години бижутерия от мъниста. Всяко наше бижу е изработено с любов, от любов и за любов.

За бижутата на BLESSED не се използват синтетични камъни и акрилни "кристали"! Ние даваме 100% гаранция за естественият произход на материалите използвани от нас и в нашите бижута ще намерите единствено естествени камъни и кристали, метал, кожа и чешки кристал.

Проектът започва с желанието на Галина да бъде различна. Всяка жена е индивидуална вселена от емоции, страст и енергия, ето защо е важно да можем да изразим себе си и своята уникалност с всекидневния си стил.

Ръководейки се от принципа, че простотата е ключът към истинската елегантност, Галина Ташева създава първите си бижута с изчистен дизайн за своя собствена употреба. С времето комбинацията от модерно и етно излъчване, типична за нейният стил допада на много жени и хобито се превръща в професия, която да носи радост, усмивки и емоции на клиентите.

Вниманието към детайлите в изработката, подборът на нестандартни камъни, елементи и материали, както и специфичният, богат, но и изчистен стил на бижутата BLESSED ги налагат като предпочитани сред жените от различни възрасти и поколения.

Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!