Условия за доставка

Последвайте ни във Facebook

sideblock

Доставката на продукти поръчани от уеб сайт  www.blessed.bg се извършват от куриерска компания Еконт Експрес НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за територията на Република България.

 

Доставки НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ през почивни дни (събота и неделя) и официални празници.

ДОСТАВКИ СЕ ИЗВЪРШВАТ САМО НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

При рекламация на стоки поръчани от уеб сайт www.blessed.bg, всички транспортни разходи по връщане на стоките се поемат и са за сметка на купувача, САМО чрез куриерска компания Еконт Експрес.

Срокове на доставка:

Всеки продукт, предлаган в уеб сайт www.blessed.bg се изработва индивидуално и задължително след потвърждение на поръчката от Потребителя (по телефон и/или e-mail), във връзка с което и срока на доставка може да бъде различен:

  • За поръчка, направена в срок до 13.00 часа на работния ден, информацията относно поръчката се уточнява и потвърждава (по телефон и/или e-mail) до края на работния ден. Срокът на доставка е до 2 дни и започва да тече от следващия работен ден.
  • За поръчка, направена след 13.00 часа на работния ден, информацията относно поръчката се уточнява и потвърждава (по телефон и/или e-mail) до края на работния ден и/или най-късно в началото на следващия работен ден. Срокът на доставка е до 3 дни и започва да тече от деня на потвърждение на поръчката.
  • За поръчка на продукти, в описанието на които е уточнен различен срок на доставка (от 5 до 7 работни дни), важат горепосочените правила за обработка и потвърждение на поръчката, като се прилага удължен срок на доставка.
  • За продукти по индивидуална поръчка, срокът на доставка се уточнява допълнително и не е фиксиран.
  • В случай на недостатъчна наличност на материали за изработка на конкретна поръчка, Потребителя ще бъде уведомен (по телефон и/или e-mail) за възможностите по отношение на изпълнението на неговата поръчка.
Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!