Уникат: Колие ахат и хематит

Последвайте ни във Facebook

sideblock
Уникат: Колие ахат и хематит
210,00 лв.
Код на продукта : GT0150UNIQUE
Наличност : В наличност

Преди да поръчате:

Преди да поръчате стоки от Blessed уверете се, че сте се запознали с информацията за размери на гривните и тегло на обеците. Допълнителна полезна информация относно бижута, камъни и тенденции можете да намерите в нашият блог.

 

УНИКАТ. Ръчно изработено масивно колие от естествени полускъпоценни камъни - висок клас (ААА++) фасетиран черен ахат мъниста и нестандартна форма, хематит в нестандартни форми, светъл фасетиран хематит. Колието е трислойно - всеки слой е с индивидуален дизайн и подредба на камъните. Изработено е изцяло от камъни и декорирано с метален елемент, на стоманена корда със стоманена закопчалка и синджир със стоманено лого.  Колието е УНИКАТ.

АхатАхатът е заземяващ камък, водещ до емоционално, физическо и интелектуално равновесие. Той спомага за централизиране и стабилизиране на физическата енергия. Ахатът притежава силата да хармонизира ин и ян. Облекчаващ и успокояващ, камъкът работи бавно, но притежава огромна сила. Виж повече

ХематитХематитът е особено ефективен за заземяване и защита, хармонизира разума, тялото и душата. Този камък притежава в голяма степен енергията на ян и уравновесява енергиите на ин. Той разсейва негативната енергия и предпазва от навлизане на тази енергия в аурата, като възстановява хармонията в тялото. Виж повече

Размер на камъните: мъниста 4 и 8 мм., нестандартни форми 10/3, 10/12, 6/8,  20/15 мм.

Дължина: 28 см.

При поръчка на колие обърнете внимание на описаните параметри.

Отнасяйте се внимателно с бижутата - препоръчително е да не се мокрят, да не се нанася парфюм върху тях, да не се изпускат на земята. 

FEEL BLESSED EVERYDAY!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!