Уникат: Гривна от дъговиден (Rainbow) ахат

Последвайте ни във Facebook

sideblock
Уникат: Гривна от дъговиден (Rainbow) ахат
125,00 лв.
Код на продукта : GT0018UNIQUE
Наличност : В наличност

Преди да поръчате:

Преди да поръчате стоки от Blessed уверете се, че сте се запознали с информацията за размери на гривните и тегло на обеците. Допълнителна полезна информация относно бижута, камъни и тенденции можете да намерите в нашият блог.

 

УНИКАТ. Ръчно изработена масивна гривна от естествени полускъпоценни камъни - висок клас (АААА++) дъговиден напукан ахат (Rainbow) с нестандартна форма и аметист (висулка). Гривната не може да бъде повторена поради различията в цветовете на използваните полускъпоценни камъни и тяхната рядкост. Изработена е на стоманена корда със стоманена закопчалка, стоманени декориращи елементи и разделители, стоманена висулка кръст, аметист и лого. 

АхатАхатът е заземяващ камък, водещ до емоционално, физическо и интелектуално равновесие. Той спомага за централизиране и стабилизиране на физическата енергия. Ахатът притежава силата да хармонизира ин и ян – положителните и отрицателните сили. ​Виж повече

АметистАметистът е един от най-духовните камъни, укрепва любовта към божественото, предлага прозрение за истинският му характер и насърчава към духовна мъдрост. Отваря интуицията и усилва психичните дарби. Отличев камък за медитация. Виж повече

Размер на камъните - 6, 8/16 и 13/19 мм.

Размер на гривната - подходяща за китка с обиколка 16-18 см.

Отнасяйте се внимателно с бижутата - препоръчително е да не се мокрят, да не се нанася парфюм върху тях, да не се изпускат на земята. 

FEEL BLESSED EVERYDAY!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!