УНИКАТ: Многослойна гривна цитрин, дъговиден ахат и нефрит

Последвайте ни във Facebook

sideblock
УНИКАТ: Многослойна гривна цитрин, дъговиден ахат и нефрит
125,00 лв.
Код на продукта : GT0083UNIQUE
Наличност : В наличност

Преди да поръчате:

Преди да поръчате стоки от Blessed уверете се, че сте се запознали с информацията за размери на гривните и тегло на обеците. Допълнителна полезна информация относно бижута, камъни и тенденции можете да намерите в нашият блог.

 

УНИКАТ. Ръчно изработена многослойна гривна от естествени полускъпоценни камъни - висок клас (ААА++) дъговиден напукан ахат с нестандартна форма, оранжев бразилски цитрин и нефрит. Гривната е масивна, изработена  на стоманена корда с магнитна закопчалка и стоманени поддържащи синджири, посребрени декориращи елементи. Гривната не може да бъде повторено поради различията в цветовете на някои от използваните полускъпоценни камъни и тяхната рядкост.

ЦитринЦитринът е от малкото камъни на благополучието и богатството. Спомага за привличане и опазване на богатство и просперитет, успехи и привлича доброто в живота ни. Виж повече

АхатАхатът е заземяващ камък, водещ до емоционално, физическо и интелектуално равновесие. Той спомага за централизиране и стабилизиране на физическата енергия. Виж повече

Нефрит - Нефритът е символ на чистота и ведрина. Този камък олицетворява натрупаната мъдрост. Нефритът е свързан със сърдечната чакра и засилва любовта и родителската грижа.

Размер на камъните: мъниста 6 и 8 мм., нестандартна форма 10/18 мм.

Размер на гривната - подходяща за китка с обиколка 16-17 см.

Отнасяйте се внимателно с бижутата - препоръчително е да не се мокрят, да не се нанася парфюм върху тях, да не се изпускат на земята. 

FEEL BLESSED EVERYDAY!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!