Розов кварц

Последвайте ни във Facebook

sideblock
от Blessed Admin | Публикувано в Полускъпоценни камъни | Все още няма коментари. | 2834 прегледа на този пост

Характеристики:

Розовият кварц е камъкът на безусловната любов. Това е най-важният камък за сърцето и сърдечната чакра. Този камък пречиства и отваря сърцето да чувства безусловна любов към себе си, като носи спокойствие при вътрешни травми. За привличане на любов задължително се носи розов кварц. Поставен до леглото той привлича любов и хармония в живота. Камъкът премахва негативна енергия като я заменя с любовни вибрации. Усилва чувствата на съчувствие и съпричастност, подпомага при необходими промени. Много подходящ за кризи на средната възраст. На емоционално ниво розовият кварц е невероятно лечебно средство. Ако не сте обичани, камъкът привлича любовта към вас като ви помага първо да заобичате себе си, за да отворите сърцето си за любовта на околните. Лекува загуби и скръб. Камъкът усилва себеуважението и себеприемането, самоувереността.

Цветът на розовият кварц е блезорозов. Находища на розов кварц има в КАЩ, Бразилия, Южна Африка, Индия, Мадагаскар, Япония.

Как да присъства в ежедневието:

Много благориятен за носене като бижу – привлича любов и хармония. Ако се държи в ръце положителните твърдения се засилват. Поставен в дома до леглото привлича любовта и спокойствието.

Лечебни свойства:

Розовият кварц подсилва физически сърцето и кръвоносната система, подпомага при проблеми на белите дробове, надбъбречни жлези. Според различни източници камъкът активира и увеличава плодовитостта.

Розовият кварц и зодиакалните знаци:

Камъните на зодиакалния знак заземяват и засилват божествената енергия. Всеки от дванайсетте зодиакални знака има съответстващи кристали.

Розовият кварц е подходящ за носене и присъствие в ежедневието при всички зодиакални знаци и с особено силно действие при Телец.

Виж гривни с розов кварц

Виж обеци с розов кварц

Виж колиета с розов кварц

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!