Корал

Последвайте ни във Facebook

sideblock
от Blessed Admin | Публикувано в Полускъпоценни камъни | Все още няма коментари. | 592 прегледа на този пост

Характеристики:

Коралите символизират радост и щастие и дават възможност на този който ги носи да се радва истински на живота. Коралът успокоява емоциите и носи вътрешен мир. Засилва интуицията, въображението и визуализацията. Древните египтяни са поставяли корал в гробниците си за защита от зли духове като вярвали, че всяко парче корал съдържа капка от божествената кръв.

Коралът е изграден от скелетните останки на морските животни. Тези малки същества живеят в колонии, които образуват разклонени структури, докато нарастват и накрая формират коралови рифове. Тъй като кораловият камък е с органичен произход той може да се използва, за да се свържете с природата и разнообразието от нейните чудеса.

Цветово коралът е червен, черен, розов, бял, син. Важно е да се знае, че коралите са чувствителни на топлина и киселини и с течение на времето започват да избледняват.

Как да присъства в ежедневието:

Като бижу коралът може да се носи постоянно. Допирът до кожата е важен за неговите лечебни свойства. В дома носи хармония.

Лечебни свойства:

Корала символизира живот и енергията на кръвта в много култури. Тъмно червеният стимулира кръвообръщението, розовият възстановява хармонията в сърцето.

Червените и белите корали отдавна се смятат за полезни в лечението на психични заболявания и анелия. Укрепват кръвоносната система и костите на тялото. Може да се използва и за стимулиране регенерацията на тъканите.

Коралът и зодиакалните знаци:

Камъните на зодиакалния знак заземяват и засилват божествената енергия. Всеки от дванайсетте зодиакални знака има съответстващи кристали.

Коралът е подходящ за носене и присъствие в ежедневието при зодиакалните знаци Телец, Скорпион, Козирог, Риби.

Виж гривни с корал

Виж обеци с корал

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!