Колие-чокър цитрин и нефрит

Последвайте ни във Facebook

sideblock
Колие-чокър цитрин и нефрит
139,00 лв.
Код на продукта : GT0149
Наличност : В наличност

Преди да поръчате:

Преди да поръчате стоки от Blessed уверете се, че сте се запознали с информацията за размери на гривните и тегло на обеците. Допълнителна полезна информация относно бижута, камъни и тенденции можете да намерите в нашият блог.

 

Ръчно изработено колие-чокър от естествени полускъпоценни камъни - висок клас бразилски оранжев цитрин, висулка необработен цитрин с нестандартна форма и бял нефрит. Колието е трипластово, изработено на метална стоманена корда, декорирано в основата с камък необработен цитрин с посребрена тел, метална стоманена закопчалка, декориращи стоманени елементи и стоманен синджир.

ЦитринЦитринът е от малкото камъни на благополучието и богатството. Спомага за привличане и опазване на богатство и просперитет, успехи и привлича доброто в живота ни. Цитринът носи силата на слънцето и е силно средство за очистване и възстановяване. Силно действащ камък, който зарежда с енергия и креативност. Виж повече

Нефрит - Нефритът е символ на чистота. Този камък олицетворява натрупаната мъдрост. Нефритът е свързан със сърдечната чакра и засилва любовта, носи хармония, предпазва и защитава от наранявания. За него се смята, че привлича късмета. Виж повече

Размер на камъните: мъниста - 6 мм., нестандартни форми - 15/25 мм.

Обиколка: Размерът на колието-чокър се коригира и е подходящо за всеки размер обиколка на врата.

При поръчка на колието обърнете внимание на описаните параметри. 

Отнасяйте се внимателно с бижутата - препоръчително е да не се мокрят, да не се нанася парфюм върху тях, да не се изпускат на земята. 

FEEL BLESSED EVERYDAY!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!