Последвайте ни във Facebook

sideblock

Последни Публикации

Тенденции при бижутата Есен-Зима 2016/2017...

Тенденции при бижутата Есен-Зима 2016/2017

Следите ли модните тенденции? Новият сезон Есен-Зима 2016/2017 ни завладява с бунтарски и авантюристични черти – едно ново лице, с което жената изненада света! Време за промяна..За новото и различното..

Тенденции Есен-Зима 2015

Тенденции Есен-Зима 2015

Следите ли модните тенденции? През сезон Есен-Зима 2015 погледите отново са насочени към аксесоарите - неразделна част от ежедневието на всяка жена. Преходът от лятото към есента неизбежно води със се..

Програмиране и посвещаване на кристали...

Програмиране и посвещаване на кристали

Програмирането и посвещаването на скъпоценни камъни и кристали е прост процес, с който подавате насоки на камъка за какво бихте желали да използвате енергията му и как да ви служи. След като изберете ..

Очистване на кристали

Очистване на кристали

Да очистите камък или кристал означава да го пречистите от поетата чужда енергия, била тя ваша или на други хора. Камъните попиват енергия от всеки, който ги държи, а кварцовите кристали и повечето ск..

Хаулит

Хаулит

Характеристики: Хаулитът е изключително успокояващ камък. Този камък свързва духовните пространства, поставя началото на процесите на хармонизация и подготвя разума за приемане на мъдрост и про..

Изумруд (Смарагд)

Изумруд (Смарагд)

Характеристики: Изумрудът, известен и като смарагд, е камък на вдъхновението и безкрайното спокойствие. Той е изключително силен и стабилизира живота ви цялостно, а също е известен и като камък..

Сапфир

Сапфир

Характеристики: Сапфирът е известен като камъкът на мъдростта, като всяка цветова разновидност носи различна мъдрост. Този камък успокоява ума, фокусира го и го освобождава от напрежението и не..

Рутилов кварц

Рутилов кварц

Характеристики: Известен също като "Ангелски коси" или "Косите на Венера", рутиловия кварц е много добър вибрационен лечител. Той интегрира енергия на всички нива. На духовно ниво за него се см..

Рубин

Рубин

Характеристики: Рубинът е един от камъните на изобилието, желан и любим на много жени! И не напразно – той помага за задържането на богатство и страст, дава жизненост в ежедневието и е отличен ..

Родохрозит

Родохрозит

Характеристики: Родохрозитът е камъкът на безкористната любов и състраданието, провокира положителна нагласа и отношение към света около нас. Той действа положително на сърцето и взаимоотношени..

Blessed GT LTD © 2014 | All rights reserved!